OVER TIJSSENMEDIA

TijssenMedia is een mediabureau dat zich vooral gespecialiseerd heeft in videocommunicatie. Dit kan een bedrijfsvideo zijn, maar ook aftermovies van evenementen. Daarnaast is het ook mogelijk om je vormgevingswerk bij ons neer te leggen.

Werkwijze

Het maken van een professionele bedrijfsvideo begint bij een gesprek vooraf. Tijdens het gesprek bepalen we de boodschap van de video en krijg je uitgebreid advies over hoe die boodschap op de beste manier vertaald kan worden naar bewegend beeld.

Vormgeving

Naast diverse videoproducties is het ook mogelijk om een vormgevingsvraagstuk bij ons neer te leggen. Bijvoorbeeld de huisstijl van jouw bedrijf, de vormgeving van jouw website of het ontwerpen van drukwerk en promotiemateriaal. De huisstijl van jouw bedrijf kan ook geheel geïmplementeerd worden in een video.


Peter Tijssen

Na mijn opleidingen Audiovisuele Vormgeving en Communicatie en Multimediadesign ben ik aan de slag gegaan als multimediaal vormgever en videograaf. De afgelopen tien jaar heb ik aan verschillende mooie projecten (mee) mogen werken. Bekijk hier een aantal recent afgeronde projecten.


Bedenken van de boodschap

De kern van je video is een heldere en duidelijke boodschap. Daarom wordt allereerst die kernboodschap geformuleerd. Wat wil je de kijker vertellen? Wat wil je met deze video bereiken? Door deze en andere vragen te beantwoorden, komen we tot de boodschap van jouw video.

Script

De boodschap is bekend en het verhaal kan geformuleerd worden. Op een creatieve manier wordt het verhaal omgezet naar een script.

Draaiboek

We werken het script uit en zo ontstaat een draaiboek. Hierin beschrijven we de opname momenten en de te filmen beelden uitgebreid, zodat we efficiënt kunnen werken tijdens de draaidag(en).

Draaidag(en)

Op de draaidag(en) worden de besproken beelden gefilmd. Dit doen we aan de hand van het draaiboek, zodat we geen enkel shot missen. Eventuele figuranten worden deze dag(en) ook geïnstrueerd.

Montage

De gefilmde beelden worden gemonteerd en samengevoegd tot een professionele video. We kunnen daarbij ook gebruik maken van een voice over en muziek, afhankelijk van de wensen. Zodra de video klaar is, ontvang je van ons de eerste versie. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan kunnen die wijzigingen tijdens deze feedbackronde worden doorgevoerd.

Eindproduct

En nu? Jouw video is klaar voor gebruik, bijvoorbeeld op sociale media of op je eigen website. Je kunt de video natuurlijk ook gebruiken voor een marketingcampagne.