PLAN VAN AANPAK

TijssenMedia is een media bureau dat zich vooral gespecialiseerd heeft in videocommunicatie. Dit kan een bedrijfsvideo zijn, maar ook aftermovies van evenementen. Door het gesprek aan te gaan met de klant wordt er een video geproduceerd die helemaal op maat gemaakt is.

Werkwijze

Er vindt uitgebreid een gesprek plaats voordat de video wordt opgenomen. Zo word je geadviseerd en kan de boodschap op de beste manier vertaald worden naar bewegend beeld.

Vormgeving

Naast video is het ook mogelijk een vormgevingsvraagstuk bij ons neer te leggen. De huisstijl van het bedrijf kan geheel geïmplementeerd worden in een video.

Bedenken van de boodschap

De kern van je video is een heldere en duidelijke boodschap. Daarom wordt allereerst die kernboodschap geformuleerd. Wat wil je de kijker vertellen? Wat wil je met deze video bereiken? Door deze en andere vragen te beantwoorden, komen we tot de boodschap van jouw video.

Script

De boodschap is bekend en het verhaal kan geformuleerd worden. Op een creatieve manier wordt het verhaal omgezet naar een script.

Draaiboek

We werken het script uit en zo ontstaat een draaiboek. Hierin beschrijven we de opname momenten en de te filmen beelden uitgebreid, zodat we efficiënt kunnen werken tijdens de draaidag(en).

Draaidag(en)

Op de draaidag(en) worden de besproken beelden gefilmd. Dit doen we aan de hand van het draaiboek, zodat we geen enkel shot missen. Eventuele figuranten worden deze dag(en) ook geïnstrueerd.

Montage

De gefilmde beelden worden gemonteerd en samengevoegd tot een professionele video. We kunnen daarbij ook gebruik maken van een voice over en muziek, afhankelijk van de wensen. Zodra de video klaar is, ontvang je van ons de eerste versie. Mochten er nog aanpassingen nodig zijn, dan kunnen die wijzigingen tijdens deze feedbackronde worden doorgevoerd.

Eindproduct

En nu? Jouw video is klaar voor gebruik, bijvoorbeeld op sociale media of op je eigen website. Je kunt de video natuurlijk ook gebruiken voor een marketingcampagne.

Opdrachtgevers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw project.

Project aanvraag